GS Winterinterclub 2017 2018

 

TC Grand Slam Tienen organiseert tijdens het volgende winterseizoen 2017-2018 terug een TENNIS WINTERINTERCLUB voor volwassenenploegen die open staat voor alle clubs.

Ploegen schrijven zelf in met een door hen gekozen ploegnaam.

 

Deze interclubcompetitie start omstreeks half oktober 2017 en loopt over het ganse winterseizoen. Er wordt gespeeld tijdens de weekends op zondag tussen 14 en 22 uur. De speelkalender wordt opgesteld in functie van het aantal ingeschreven ploegen. Vermoedelijk zal elke ploeg 1 tot 2 maal per maand spelen. Per reeks zullen verschillende speeldagen gepland worden zodat spelers, indien gewenst, kunnen deelnemen in meerdere reeksen.

 

Een ploeg treedt steeds aan met 4 spelers. De volgende reeksen worden georganiseerd :

HEREN 90 PUNTEN / HEREN 70 PUNTEN / HEREN 40 PUNTEN

DAMES 60 PUNTEN / DAMES 40 PUNTEN

GEMENGD 80 PUNTEN / GEMENGD 50 PUNTEN (2 spelers + 2 speelsters)

Tijdens elke ontmoeting worden 4 enkelspelen en 2 dubbelspelen van telkens 1 uur afgewerkt, er wordt dus 2 uren na elkaar gespeeld. Afhankelijk van de planning wordt eerst gestart met de enkelspelen of eerst met de dubbelspelen. Elke ploeg maakt voor de aanvang van de competitie een spelerslijst op in dalende volgorde van hun sterkte (enkelklassement). Er worden aparte lijsten opgemaakt voor heren- , dames- en gemengde reeksen.

Per ploeg wordt per speeldag €36 aangerekend voor de 6 wedstrijden (4 enkels en 2 dubbels). Het inschrijvingsgeld wordt per ploeg betaald aan de wedstrijdleiding voor de aanvang van de wedstrijden. Het volledige interclubreglement wordt aan de ploegkapitein bezorgd na inschrijving.

GEMENGD 80 PUNTEN (uitsluitend dubbels : DH + DD + DG)

In deze reeks worden uitsluitend dubbels gespeeld (dubbelklassment).

Interesse om met ee ploeg deel te nemen ?

Klik op bovenstaande knop en schrijf je in.

Copyright GSTSA

ZETEL:

Grand Slam Tienen Tennis & Padel School vzw

GSTSA

Heikant 44, 3390 Houwaart, België

tel : 016 634 911

Email: gstsa.tennis@gmail.com ; gstsa.padel@gmail.com

TERREINEN :

Sportcentrum GS

Tennisstraat 3, 3300 Tienen, België

tel : 016 811 911